Boken

Föräldrasmart handbok för chefer och medarbetare

Föräldrar utvecklar många egenskaper och förmågor, som till exempel effektivitet, organisationsförmåga, kreativitet och flexibilitet. De tränas stenhårt, ofta dagligen, på att prioritera, delegera och lösa konflikter. Det här är alla egenskaper som värderas högt i arbetslivet – inte minst i rollen som ledare.

Den kompetens man utvecklar som förälder innebär en stor, men i dag dold möjlighet för både arbetsgivare och medarbetare.  Tiina Bruno menar att företagen måste börja uppmärksamma, värdesätta och dra nytta av all kompetens. Idag räcker det inte för företaget att vara föräldravänligt i konkurrensen om attraktiva medarbetare. Det är dags att bli ett Föräldrasmart Företag!

Boken ger nya perspektiv och konkreta verktyg för att sätta och nå både affärsmässiga och individuella mål. Den innehåller inspirerande exempel från verkligheten och användbara metoder för att bli föräldrasmart – och därmed en vinnare på dagens och morgondagens arbetsmarknad.

Utgivningsdatum 1 december 2010, Ekerlids förlag 

Boken kommer 2016-2017 att anpassas och översättas till bl a japanska och engelska, och blir då tillgänglig även som e-bok på engelska.

Vill du göra en beställning av boken? Kontakta oss för mer information.

tiina@foraldrasmart.nu  / 0708-46 08 16

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s