HUR

Föräldrasmart Sverige AB erbjuder konkret metodik med workshops, verktyg och train-the-trainer-upplägg för ledare och ambassadörer. Vi hjälper er att förankra och sprida det Föräldrasmarta förhållningssättet i företaget på ett tankeväckande, konkret och effektivt sätt.

Genom att identifiera, tydliggöra och sprida goda exempel kan attityder påverkas och beteenden ändras. För att ta vara på ALL kompetens. Förebilder är nyckeln till framgång för hållbart inklusionsarbete.

Var börjar man för att bli ett Föräldrasmart Företag?
Den föräldrasmarta metodiken: konkreta workshops och verktyg integrerar tankesättet i befintliga prioriteringar och projekt. Metodiken är tydlig med 4 steg som på ett tidseffektivt sätt ger:
1) Nulägesbild bland medarbetare
2) Involverade ledare som vet varför
3) Interna ambassadörer för långsiktighet
4) Uppföljning och Föräldrasmart-säkring/certifiering

 

Bild3

 

Kontakta oss för en beskrivning av hur konceptet på ett effektivt sätt kan integreras i er dagliga verksamhet. Såväl mindre som större företag kan sprida initiativet internt med web-baserat train-the-trainer-upplägg för chefer, ambassadörer och medarbetare. Många vill börja med en pilot i en del av företaget, för att sen sprida ringar på vattnet vidare till andra enheter.

Initiativet är en investering i ett attraktivt arbetsgivarvarumärke, i hållbara villkor för medarbetare, för kunskapsarbete som sträcker sig långt utanför företaget, för ett försprång mot framtiden.
Har ni råd att inte bli Föräldrasmarta?

För info om hur ert eget företag kan komma igång:
0708-46 08 16/tiina@foraldrasmart.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s